Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
DELL Latitude E7480 i5-6300U/16DDR4/256SSD/14”/FHD Laptop

A Dell Latitude E7480 egy kiváló minőségű laptop, amely erős teljesítményt és kényelmet kínál az üzleti felhasználók és a produktív munkavégzésre törekvők számára. Itt vannak a laptop főbb jellemzői:

  • Erős teljesítmény: Az Intel Core i5 processzor megbízható teljesítményt nyújt a mindennapi irodai munkához, a többfeladatos feladatokhoz és az alkalmazások hatékony futtatásához.

  • Elegendő memória: A  DDR4 RAM elegendő memóriát biztosít a hatékony többfeladatos munkavégzéshez, és segíti a zökkenőmentes alkalmazáskezelést.

  • Gyors tárolás: Az  SSD (szilárdtest meghajtó) gyors adatelérést és gyors rendszerindítást biztosít. Az SSD meghajtó hozzájárul a laptop általános gyorsaságához és hatékonyságához.

  • Kiváló minőségű kijelző: A 14 hüvelykes Full HD (FHD) kijelző éles és részletgazdag képmegjelenítést kínál. A kijelző nagy betekintési szögekkel és kiváló színhűséggel rendelkezik.

  • Operációs rendszer: A laptop előre telepített Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, amely a legújabb funkcionalitást és biztonsági frissítéseket kínálja.

A Dell Latitude E7480 egy kiváló választás azoknak, akiknek szükségük van egy megbízható és hatékony laptopra az üzleti feladatokhoz. Az erős processzor, a nagy mennyiségű RAM és a gyors SSD lehetővé teszik a hatékony munkavégzést, míg a kiváló minőségű kijelző segít a részletes munkavégzésben. A Windows 10 operációs rendszer pedig a legújabb szoftveres funkcionalitást biztosítja.

Mutass többet

Termék ár: 
109.998 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 5.000 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 3.500 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) NaniPC.hu Számítástechnika webáruházban.
Termékek Neked
Vászonképek
Háztartási gépek
Kert, Barkács
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
991.418.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem