Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Az Igazi túlélő Dell Latitude E6440 I5-4300M/8/128SSD/14" Laptop

A Dell Latitude E6440 a hatékonyság és a megbízhatóság. A NaniPC.hu kínálatában kiemelkedik, mint a tökéletes eszköz azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a teljesítmény terén, még a legkeményebb körülmények között sem.

Erőteljes Teljesítmény Az Intel Core i5-4300M processzor és 8GB RAM biztosítja, hogy a Latitude E6440 minden feladattal megbirkózik. Legyen szó összetett számítási feladatokról, vagy több alkalmazás egyidejű futtatásáról, ez a gép nem hagyja cserben.

Tárolókapacitás és Bővíthetőség A 128GB SSD nem csak gyors rendszerindítást és alkalmazásbetöltést tesz lehetővé, hanem elegendő tárhelyet is kínál a fontos dokumentumok és multimédiás fájlok számára. Továbbá, a NaniPC.hu lehetőséget biztosít a tárolókapacitás SSD és memória RAM bővítésére, így mindenki megtalálhatja a számára ideális konfigurációt.

Robosztus Design és Kijelző A Latitude E6440 strapabíró kialakítása ellenáll a mindennapi használat során előforduló behatásoknak, így hosszú távon is megbízható társ lesz. A 14 hüvelykes Full HD kijelző éles és tiszta képet biztosít, tökéletesen alkalmas mind a professzionális, mind a személyes használathoz.

Készenlét és Garancia Minden NaniPC.hu-nál vásárolt Latitude E6440 laptop azonnali használatkészen érkezik, előtelepített operációs rendszerrel, így Ön valóban csak bekapcsolja, és kezdi a munkát. Emellett, ingyenes szállítást és garanciát is kínálunk, biztosítva ezzel a vásárlók teljes elégedettségét.

Válassza a Dell Latitude E6440-t, ha egy igazán strapabíró, mégis elegáns és hatékony laptopra van szüksége. Fedezze fel a NaniPC.hu-n, és tegyen szert egy olyan eszközre, amely minden kihívással megbirkózik.

Mutass többet

Termék ár: 
64.998 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 3.000 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 3.500 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) NaniPC.hu Számítástechnika webáruházban.
Termékek Neked
Babaruházat (rugdalozó, polyák, stb..)
Háztartási gépek
Kert, Barkács
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
991.423.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem