Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
A megnyerő Inspire Start Gamer PC i3-10100F/16DDR4/480SSD/GT1030 VGA

Kiváló Teljesítmény: Az Inspire Start Gamer PC az Intel Core i3-10100F processzorral, ami tökéletes egyensúlyt kínál teljesítmény és energiahatékonyság között. A 16GB DDR4 RAM gondoskodik a zökkenőmentes multitaskingról, míg a 480GB SSD gyors rendszerindítást és villámgyors adatátvitelt biztosít.

Grafikai Teljesítmény: A GeForce GT1030 VGA kártya lehetővé teszi a legtöbb modern játék élvezhető futtatását, valamint kiváló grafikai teljesítményt nyújt videószerkesztés és grafikai tervezés során is.

Bővíthetőség: Az alapkonfiguráció RAM és SSD terén bővíthető, így a jövőben egyszerűen növelhető a gép teljesítménye. PC-k esetében VGA frissítési lehetőség is áll rendelkezésre.

Operációs Rendszer Kompatibilitás: A 10. generációs és újabb processzorokkal rendelkező Inspire Start Gamer PC teljes mértékben kompatibilis a Windows 11-el, választhatóan Windows 10 vagy Windows 11 operációs rendszerrel érkezik, így készen áll a legújabb szoftverek és játékok futtatására.

Készenléti Mód: Minden gépünk "Csak kapcsold be és használd... NaniPC" állapotban érkezik, ami azt jelenti, hogy előre telepített operációs rendszerrel, illesztőprogramokkal és alapvető szoftverekkel szállítjuk, így Ön azonnal kezdheti a használatot.

Ingyenes Szállítás és Garancia: Ingyenes szállítást és megbízható garanciát kínálunk minden Inspire Start Gamer PC-re, így biztos lehet abban, hogy befektetése hosszú távon megéri.

Ajánlás: Ez a konfiguráció ideális választás mindazok számára, akik egy megbízható, de mégis megfizethető otthoni általános vagy gamer PC-t keresnek, amely képes kezelni a legújabb játékokat és alkalmazásokat.

Végezetül: Az Inspire Start Gamer PC azok számára készült, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a teljesítmény és az ár között. Függetlenül attól, hogy játék, munka vagy tanulás céljából keres számítógépet, ez a gép minden igényt kielégít.

Mutass többet

Termék ár: 
189.998 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 9.000 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 3.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) NaniPC.hu Számítástechnika webáruházban.
Termékek Neked
Háztartási gépek
Számítástechnika (laptop, számítógép stb..)
Kert, Barkács
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.278.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem