Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü
termek-kep
Plaqueoff animal proden 40 g

Plaque Off Animal por

A PlaqueOffTM Animal hatóanyaga egy természetes növényi anyag, amelyet az Ascophyllum nodosum-D1070TM nevû tengeri algából vonnak ki.

Az algát a Norvégia és Izland körüli tengerekbõl gyûjtik. Az Ascophyllum nodosum szárított, granulált formája 12 vitamint és 13 makro- és mikroelemet tartalmaz. Természetes jódban szintén gazdag.
 

Hogyan hat a Plaque Off Kutya és Macska fogtisztító?

  •  Az ínybetegséget a plakkot (foglepedék) képző baktériumok felhalmozódása okozza.  A plakk a nyálban természetesen előforduló ásványi anyagok hatására fogkővé alakul, ami a fájdalom és a rossz szagú lehelet elsőrendű oka.

Jól ismert, hogy a nyál összetétele hozzájárulhat a plakk és a fogkő képződését elősegítő baktériumok eltávolításához. úgynevezett szisztémás hatással rendelkezik (ellentétben a plakkot és a fogkövet lekoptató csontok vagy fogkefe mechanikai hatásával).

  • Feloldódás után a hatóanyagok bekerülnek a véráramba, majd a nyál összetételét megváltoztatva megakadályozzák a plakkot képző baktériumok fogakhoz való tapadását, így megelőzik a plakk és a fogkő okozta problémák kialakulását.

  •  A hatóanyag(ok) a szájüregben mindenhová eljutnak, még a fogak közé és azokra a helyekre is, ahol már súlyos és fájdalommal járó problémák alakultak ki (tehát olyan helyekre is, ahol például fogkefét nem lehet használni).

  •  Azokban az esetekben, amikor a plakk és a fogkő már kialakult, a PlaqueOff Animal hatóanyaga lebontja a baktériumokat, így a fogkő és a plakk leesik a fogakról vagy azokról nagyon könnyen eltávolíthatóvá válik.


Klinikai vizsgálatokban már mind össze 4-8 hetes használat után 66%-kal csökkentette a plakk és 46%-kal mérsékelte a fogkő-képződést. Rendszeres használatának folytatása további javulást eredményezett. Súlyosabb esetekben használata előtt javasolt a fogkőeltávolítás, esetekben a javasolt napi adag 2-szerese adható az első 2-3 héten.

  • Szabadalmazott tengeri alga-kivonatot (Ascophyllium nodosum D1070TM) tartalmazó fog- és szájhigiéniát javító készítmény

  • Társállatunk szájhigiéniájának elhanyagolása ínygyulladást, fogágybetegséget és fogvesztést eredményezhet.

  • Ha e problémákat kezeletlenül hagyjuk, a baktériumok bejuthatnak a véráramba és szív-, vese- és májbetegségeket okozva akár öt évvel is szükségtelenül megrövidíthetik kedvenc állatunk életét.

  • Macskáink és kutyáink fogainak és ínyének egészségesen tartása az egyik olyan terület, ahol az állattartóknak és az állatorvosoknak együtt kell dolgozniuk. Míg az állatorvos által végzett fogkõ-eltávolítás (depurálás) és polírozás a preventív gyógyászat fontos része, a társállat fogainak egészséges állapotban tartása az állatorvosi vizsgálatok közötti idõben az állattulajdonosok feladata

  • A PlaqueOffTM Animal könnyen alkalmazható, otthoni használatra alkalmas szájhigiéniai program kutyák és macskák számára. A PlaqueOffTM alkalmazása szükségtelenné teszi a mindennapi fogkefehasználatot.

Adagolás:

Testsúly / Napi adag 

  • Kistestű kutyák(<10kg) és macskák: 1/2-1 mérőkanál 

  • 10-25kg: 1-2 mérőkanál 

  • 25kg felett: 2 mérőkanál 

Táplálékba keverve adható az mellékelt mérőkanállal

Tárolás:

Hűvös, száraz helyen.

Eltarthatóság: A dobozon jelzett időpontig. Bontás után egy éven belül fel kell használni.
Figyelmeztetés: Gyermekek elől távol tartandó! Kérje állatorvosa tanácsát, ha kedvencét pajzsmirigy betegséggel kezelik

Plaque-OFF-Fogko-eltavolito-kutya-macska-fogtisztito-por-taphoz-ontheto-homevet

Mutass többet

Termék ár: 
5.999 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 2.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Homevet Patika webáruházban.
Termékek Neked
Háztartási gépek
Kert, Barkács
Sportruházat, cipő
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.875.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem