Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Immunvédő csomag

Kizárólag a legmagasabb minőségű természetes összetevőket használjuk, amelyek támogatják az immunrendszer működését. Szakértőink gondosan válogatták össze ezt a csomagot, hogy biztosítsák számodra a legjobb eredményeket. Ne várj tovább, gondoskodj magad és családod egészségéről.

Védd meg tested és erősítsd immunrendszeredet

Ez az étrend-kiegészítő csomag nem csak segít erősíteni immunrendszeredet, de abban is segít, hogy jobban érezd magad, energikusabb légy és élvezd az életet a legteljesebb mértékben. Az immunrendszered hálás lesz ezért a plusz támogatásért, és Te is hálás leszel magadnak, hogy ezt a befektetést tetted az egészségedbe.

Extra bodorrózsa és bíbor kasvirág kivonatokkal

A Herbiovit Immune Herbaforte kapszula, amely egy speciális étrend-kiegészítő kapszula, egyedülálló növényi kivonatokat tartalmazó kombinációval. Antivirális és antibakteriális hatások: Kutatások azt mutatják, hogy ezek a gyógynövények természetese antivirális és antibakteriális hatásokkal rendelkeznek, azaz hatásos egyes baktériumok és vírusok ellen. Ezek közé tartozik a közönséges megfázás és az influenza vírusa. Így támogatva téged és immunrendszered.

Mit tartalmaz a csomag?

  • 1db Immune Herbaforte kapszulát
  • 1db Q10 H2O Vital lágykapszulát
  • 1db Vitamin C1000+D3 Retard tablettát
  • 1db Aloe Vera krémet.

Immune Herbaforte kapszula, egy speciális immunvédő étrend-kiegészítő készítmény vitaminokkal és növényi kivonatokkal, bodorrózsával és bíbor kasvirággal.


Vitamin C1000+D3 Retard tabletta, Hosszan tartó hatású C-vitamint és 2000 IU D3-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. A készítmény két fő hatóanyaga a C-vitamin és a D-vitamin. A C-vitamint mindenki ismeri, hozzájárul az immunrendszerünk védelméhez. A termék másik alaphatóanyaga a D-vitamin, mely szervezetünk egészséges működéséhez az egyik legfontosabb mikrotápanyag. Családi kiszerelés, a család minden tagja számára.


Q10 H2O Vital lágykapszula, megy kapszulánként 50 mg koenzim-Q10-et tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény. Vízben oldódó Koenzim-Q10-et tartalmazó lágyzselatin kapszula. A Q10 vízben oldhatósága hatékonyabb és gyorsabb felszívódást tesz lehetővé számodra. Természetes antioxidáns forrás.
60 db-os kiszerelés.


Herbiovit Aloe Vera krém 250 mlaloe verás hidratáló bőrápoló krém kézre, arcra, testre kenve egyaránt. Hidratáló hialuronsavat tartalmaz. Puhábbá és rugalmasabbá teszi a bőrt. Vegán formula. Nem szabad alábecsülnünk a bőr szerepét az immunrendszerben. A bőrünk az első védelmi vonalunk a káros külső tényezők, például a baktériumok, vírusok és egyéb kórokozók ellen. A Herbiovit Aloe vera krém használata elősegíti a bőr egészségét és segít a bőrsejtek regenerálódásában, közvetett módon támogathatja az immunrendszer működését.


Hatékony eredmény

A legjobb eredmény érdekében, rendszeres használat mellett, mindenképp kövesd a csomagoláson megadott adagolást, és ne lépd túl a megadott mennyiséget. Ha bármilyen kérdésed vagy további tanácsod van, ne habozz, keress minket. Mindig itt vagyunk, hogy segítsünk Neked!

Reméljük, hogy ez az immunvédő csomag biztosítja mindazt a támogatást és védelmet, amire a szervezetednek szüksége van.

Mutass többet

Termék ár: 
13.990 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 500 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Herbiovit webáruházban.
Termékek Neked
Egészség
Háztartási gépek
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.142.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem