Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü
termek-kep
Herbiovit Fekete nadálytő krém sérülések és véraláfutások ápolására (250 ml)

Ajánlott zárt baleseti, otthoni vagy sportsérülések, esések során szerzett véraláfutások, kék-zöld foltok felszívódásának elősegítésére bőrápolási céllal.

Fekete nadálytő krém
hozzáadott fekete nadálytő, árnika, körömvirág, zsálya és rozmaring kivonatokkal, valamint E-vitaminnal.
Bőrnyugtató és bőrápoló hatású aloe vera juice és varázsmogyoró kivonat kombinációra épülő egyedi krémbázissal. 

Rándulások, zúzódások, ficam, ízületi problémák, illetve ínhüvelygyulladás esetén elősegíti a kellemetlen tünetek csökkenését. Speciális összetevői miatt hatékony lehet a problémás bőrterület nyugtatására, pattanásos bőr regenerálására, csonttörések utáni kezelések kiegészítésére bőrápolási céllal. Komplex hatóanyagai segítik csökkenteni a gyulladásokat és duzzanatokat, valamint segítik a szövetek regenerálódását. A krémben lévő zsálya kivonatnak köszönhetően használható túlzott verejtékezés normalizálására az érintett területek környékére (pl. akár a láb izzadására is). Lazító, pihentető érzetet kelt.

Vegán. Állati eredetű anyagot nem tartalmaz.
Nem tartalmaz parabént, SLS-t, BHT-t és ásványi olaj alapú összetevőket.
Nem tartalmaz szintetikus színező- és illatanyagot.

Bőrbarát. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.


MentaTipp: Képzeld, a fekete nadálytő krém a tapasztalok alapján a szem alatti sötét karikákra is hatásos! Napi kétszer, fél borsónyit bemasszírozol és kész. Alkalmazd 1-2 hétig a megfelelő eredményért.



Herbiovit Fekete nadálytő krém használata: 

Naponta vidd fel a kívánt bőrfelületre és lágyan masszírozd a bőrbe. Minden bőrtípusra alkalmazható!

Kizárólag külső használatra! A natúr tisztaságú összetétel megőrzése érdekében a termék használata során ügyelj arra, hogy tiszta kézzel nyúlj a tégelybe. A szemmel, a nyálkahártyákkal és a nyílt sebekkel való érintkezést kerüld! Gyermekektől elzárva tartandó! Gyártási azonosító jelölve a tégelyen.

Bizonyára Te is elgondolkodtál már azon, milyen jó lenne saját magad kikeverni a krémeket az otthonod kényelmében. Azt azonban fontos tisztázni, hogy otthon szinte kizárt a krémelőállításhoz szükséges laboratóriumi körülményeket, és kellő alapanyag-tisztaságot biztosítani. Ez persze nem azt jelenti, hogy le kell mondanod a természetes kozmetikumokról. Épp ellenkezőleg! Ha te is rajongsz a növényi – és legfőképpen a vegán - kozmetikumokért, jó hírünk van, nálunk mindent megtalálsz, amire a bőrápoláshoz szükséged lehet. Az általunk forgalmazott vegán fekete nadálytő krém maximális biztonsággal alkalmazható akár közvetlenül sportsérülések után is, ráadásul árnika, körömvirág, valamint zsálya tartalmának köszönhetően a sebek, ficamok, rándulások tüneteinek enyhítése mellett ápolttá és hidratálttá varázsolhatja bőrödet pillanatok alatt. Használata rendkívül egyszerű; alkalmazása nem igényel különösebb előkészületet: kis mennyiséget vigyél fel a megtisztított felületre és óvatosan masszírozd a bőrödbe, amíg teljesen fel nem szívódik. A többi krémünkhöz hasonlóan a fekete nadálytő kenőcsre is igaz, hogy a masszírozás elősegíti a krémben levő hatóanyagok felszívódását.

vegán | bőrgyógyászatilag tesztelt | állatkísérlet-mentes | kellemes illat

Fennálló egészségügyi problémák, komolyabb sérülések esetén mindenképpen konzultálj kezelőorvosoddal a fekete nadálytő krém használata előtt. Nyílt sebbe kenni tilos!
 

Tárolás: 10-25 °C hőmérsékleten, fénytől és hőtől távol tartandó.

Mire jó a fekete nadálytő krém?

Számos legenda említ csonttörés utáni csodás és gyors gyógyulást, amit egyértelműen a fekete nadálytőnek tulajdonítanak. A legendák nem alaptalanok, ugyanis a növény leveleiben és gyökerében található két fő vegyület az allantoin és a rozmarinsav, mely számos előnyös tulajdonsággal bír. Az allantoin többek között serkenti a bőr sejtjeinek regenerációját, és új sejtek létrejöttét, a rozmarinsav pedig segíthet enyhíteni a fájdalmat és a gyulladást. A kivonatokat továbbra is a gyökerekből és a levelekből készítik, és kenőcsökké, krémekké vagy kenőcsökké alakítják. Az allantoinról talán már korábban is hallottál, ugyanis a magzat fejlődéséhez nélkülözhetetlen, és a placenta, valamint az anyatej egyik legfontosabb vegyülete.


Fekete nadálytő - Symphytum Officinale

A fekete nadálytő kivonatát elsősorban krémkészítéshez, és borogatáshoz használják, de van olyan is, aki belsőleg is alkalmazza gyomor-, és bélrendszeri panaszok kezelésére. A fekete nadálytő tea a növény szárított leveléből készül, mert a szárított levélnek jóval alacsonyabb a pirrolizidin alkaloid (PA) tartalma. Májkárosító hatása miatt hosszú távú alkalmazása azonban így sem javasolt; fogyasztása terhes és szoptató nők számára pedig kifejezetten tiltott.

Mutass többet

Termék ár: 
2.990 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 3.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Herbiovit webáruházban.
Termékek Neked
Háztartási gépek
Kert, Barkács
Strandviselet
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.114.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem