Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü
termek-kep
BIO CLEANER Exquisit WC fertőtlenítő és légfrissítő olaj Dover 500 ml

A Bio Cleaner Exquisit WC fertőtlenítő és légfrissítő olaj Dover egy környezetbarát termék, mely 48 órán át véd a baktériumok, a vízkő, az urin és más szennyeződésekkel szemben. Kellemes, friss illatkompozíciója hosszan tartó illatot biztosít a mellékhelyiségekben. Természetes összetételű, élővízbe is kerülhet, biológiailag lebomlik.

 

Sokáig illatozó, környezetbarát fertőtlenítő tisztítószer és légfrissítő. Kiváló minőségű koncentrátum, amely segít tartósan tisztán tartani a mellékhelyiségeket. Használható WC-k, pissoire-ok fertőtlenítésére, védelmére és illatosítására, valamint légfrissítésre. 48 órás védelmet nyújt baktérium, vízkő és urin ellen.

A Bio Cleaner Exquisit WC-olaj használata lehetővé teszi, hogy hosszú ideig tisztán tartsuk a WC-t és fürdőszoba lefolyóit drága tisztítószerek nélkül is. Emellett megóvja a kezelt felületeket a károsító szennyeződések lerakódásától (pl. vízkőtől, rozsdától), ami megnöveli azok élettartamát.

A tárolására vonatkozó utasítások betartása mellett a WC olaj szavatossági ideje korlátlan, a Alkalmazása során kettős hatást fejt ki úgy a fürdőszoba lefolyóiban, mint a WC-ben.

  • Az Exquisit WC olaj a P-12 formulának köszönhetően egy vékony filmréteget képez a WC csésze felületén, amely 48 órás tartós védelmet biztosít a vízkő, az urin, a baktériumok és más szennyeződések ellen.
  • Fölöslegessé teszi más WC tisztító használatát.
  • 48 órás védelmet nyújt a baktériumok és a szennyeződések ellen, valamint kellemes illatot biztosít a WC-ben vagy a fürdőszobában.

 

Legfontosabb tulajdonságai:

  • Környezetbarát: biológiailag lebomló termék, maró, egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz. A hígított termék csatornába, élővízbe bekerülhet!
  • Felhasználóbarát: a „folyékony WC kefe” – alkalmas WC-k, a szennyeződéseknek fokozottan kitett mosdók és kádak tisztán tartására.
  • Diszkrét légfrissítő: a felhasználás helyén hosszan tartó, kellemes, és ugyanakkor diszkrét illatot biztosít.
  • Tartós csillogás: a krómozott tárgyakon késlelteti a vízkő lerakódását.
  • Az egészséget nem károsítja.
  • Költségkímélő.
  • Praktikus, széles spektrumban permetező szórófejjel ellátott, mely nagyban megkönnyíti a használatát.
  • HACCP rendszerbe is beilleszthető.

 

Felhasználási javaslatok:

  • WC-k, pissoire-ok tisztántartása: Permetezz 2-3 pumpálásnyi olajat a tisztítandó felületre, hagyd állni 5-10 percig, majd alaposan tisztítsd le wc kefe segítségével. Ezután öblítsd le vízzel. A vízkőtől, szennyeződésektől így megtisztított felületeket kétnaponta fújd be kb. 1-2 pumpálásnyi mennyiséggel, hogy folyamatosan védelmet nyújtson a vízkő és egyéb lerakódásokkal szemben.
  • Krómozott tárgyak fényesítése: Fújj 1-2 pumpálásnyi mennyiséget a tisztítandó felületre, hagyd állni 1-2 percig, majd a szokásos mosd le és töröld át. Az így kifényesített krómozott felületeket 1-2 hetente egyszer bepermetezve a tárgyak fényessége folyamatosan fenntartható.
  • Környezet légfrissítése: Mivel a termék illóolajat tartalmaz, érdemes a mosdókagylóba, vagy a WC csészébe permetezni akkor is, ha légfrissítőként akarjuk alkalmazni. Így hosszú időn át friss, tiszta illatot biztosít a mellékhelyiségekben, és semlegesíti az esetlegesen kellemetlen szagokat.

 

Összetevők: 100 g termék 65 g izopropil-alkoholt tartalmaz.
Illatanyag tartalom: illatanyagok, Coumaris, Citronellol, Amyl Cinnamal, Butylphenyl methylpropional, Hidroxymethylpentyl 3 cyclohexenecarboxaldehyde

 

Terméktesztet itt olvashatsz

Mutass többet

Termék ár: 
2.680 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 3.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Gyógynövénysziget Webáruház webáruházban.
Termékek Neked
Összes divat
Háztartási gépek
Kert, Barkács
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.216.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem