Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
ROYAL CANIN -BABYCAT INSTINCTIVE -KONZERV (12*195g)

Babycat Instinctive

A Royal Canin Babycat Instinctive a kölykök első fejlődési szakaszának (4 hónapos korig) szükségleteihez igazodik - ez a szakasz pedig döntő jelentőségű átállási szakasz a kiscicák életében.

  • A Royal Canin Babycat Instinctive aszpikban figyelembe veszi a kiscicák által ösztönösen előnyben részesített Optimális-Tápanyag-Profilt (ONP), s ennek eredményeképpen a macskák ösztönösen és hosszú távon szívesen elfogadják ezt az eledelt. Mivel hogy a legjobb étel sem ér semmit, ha macska nem eszi meg!
  • Az anyatejről szilárd táplálékra való áttérés rendkívül érzékeny időszak a kiscica életében, s könnyen emésztési problémákhoz vezethet. A Royal Canin Babycat Instinctive macskaeledel biztosítja az összes szükséges tápanyagot, melyek az ilyen korú kismacska optimális egészséghez és vitalitáshoz szükségesek.
  • A 4. és 12. hét között lassan csökken az anyamacska által biztosított immunvédelem, miközben a kiscicák immunrendszere csak fokozatosan fejlődik ki. A Royal Canin Babycat Instinctive hozzájárul a macskakölykök szervezete természetes védelmi rendszerének felépítéséhez: a mannán-oligoszacharidok és antioxidáns komplexek (E-, C-vitamin, taurin és lutein) elősegítik az antitestek képződését.
  • Ebben az első fejlődési szakaszban kezdenek kibújni a kölykök első tejfogai. A Royal Canin Babycat Instinctive krémes-habos textúrája megkönnyíti az anyatejről szilárd eledelre történő áttérést.
  • Az ösztönös preferencia – az Optimális-Tápanyag-Profil: újfajta egészséges táplálás a macska különböző életfázisaihoz és egyedi különlegességeihez igazított formula alapján. Az Optimális-Tápanyag-Profilt a tápanyagok által nyújtott energia elosztása jellemzi. Optimális viszonyt teremt a fehérjék, zsírok és szénhidrátok között annak érdekében, hogy az eledelt a macskák minél teljesebb körben elfogadják. A specifikus tápanyagprofil figyelembe veszi a macska korát, de élettani státuszát is (vemhesség, szoptatási időszak).
  • A macskák rendelkeznek azzal a képességgel, hogy felismerjék és előnyben részesítsék az olyan élelmet, amely leginkább megfelel egyéni tápanyagprofiljuknak. Az Optimális-Tápanyag-Profil-koncepció a Royal Canin know-how-jával kombinálva az eledel rendkívüli mértékű és hosszú távra szóló elfogadását eredményezi. A macskák sohasem unják meg a Royal Canin Feline Health Nutrition termékeket! Ezért aztán az étkezések ízeinek variálására sincs szükség - tekintve, hogy az íz a macskák esetében csak csekély befolyással van a táplálék kiválasztására.

Összetevők:Hús és állati melléktermékek, gabona, növényi fehérje-kivonatok, növényi melléktermékek, tej és tejipari termékek, olajok és zsírok, ásványi anyagok, élesztő, cukor.

Adalékanyagok:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
D3-vitamin (290 NE/kg), E1 [vas] (3,5 mg/kg), E2 [jód] (0,1 mg/kg), E4 [réz] (0,9 mg/kg), E5 [mangán] (1,1 mg/kg), E6 [cink] (11 mg/kg).

Mutass többet

Termék ár: 
16.031 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 500 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 2.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Grey Pet Shop webáruházban.
Termékek Neked
Háztartási gépek
Villany
Kert, Barkács
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
991.266.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem