Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü
termek-kep
Gabiyo Gluténmentes Köleses Zabkása Ribizlivel 275g

Próbáld ki a Gabiyo Köleses Zabkásákat, amelyek:

  • 100 %-ban természetes összetevőkből készülnek
  • glutén- és laktózmentesek
  • a vegán életmódba illeszthetőek
  • hozzáadott cukor nélkül készülnek

Mitől olyan táplálóak és egészségesek a Gabiyo kásák?

Gluténmentes

Kásáinknál felhasznál zabpehely és kölespehely megbízható gluténmentes forrásból származik, ahol a gyártóüzemben labor mérésekkel győződnek meg feldolgozás előtt, hogy az alapanyag megfelel az előírt minőségi elvárásoknak.

Természetesen édes

Hozzáadott cukor és szirupok helyett a datolya és almaliszt adja a köleses zabkása édességét. Az általunk felhasznált datolya 100% GMO- és tartósítószer-mentes. 

Természet adta ízek és tápanyagok

Aromák és ízfokozók helyett, csak természetes növényi összetevők vannak kásáinkban. Készítményünkben a liofilizált piros- és fekete ribizlik kizárólag érett-, aromás-, kézzel válogatott- és frissen fagyasztott szemekből készülnek. A liofilizált gyümölcsök súlya könnyű, a szemek aprók, antioxidáns tartalmuk közel a friss gyümölcsével azonos. A még finomabb ízért valódi kókusz darabokat használtunk a kásánkhoz, a kellemes savanykás almás íz pedig az almalisztnek köszönhető, amely csupán szárításon esett át, sem hozzáadott cukrot, sem aromát, csak az alma finom zamatát tartalmazza. A gabiyo kásákban felhasznált szárított almakocka pedig hazai termék. A lenmag egyik kedvező tulajdonsága, hogy gazdag omega-3 zsírsavakban, illetve a kásák rosttartalmát is növeli, így az egészségtudatos étrendbe tökéletesen illeszkedik.

Mitől kiemelkedő a Gabiyo kásák tápanyag összetétele?

Hozzáadott cukortól mentes*. Számunkra fontos, hogy termékeinket jó szívvel fogyaszthassák azok is, akik kerülik a hozzáadott cukrok fogyasztását, illetve a szénhidrátbevitelükre oda kell figyelniük. Hisszük, hogy a kiegyensúlyozott, egészségtudatos étrend is lehet nagyon finom!

Gondoltunk azokra is, akik nem fogyaszthatnak glutént, laktózt-, tejet, illetve szóját, hiszen számukra különösen nehéz lehet a megfelelő reggeliző terméket megtalálni. Kásáink, így a gabiyo köleses zabkása ribizlivel is teljes mértékben glutén-, laktóz-, tej- illetve szójamentes.

A felhasznált összetevőknek köszönhetően a köleses zabkása ribizlivel élelmi rostokban gazdag, így méltó részét képezheti a kiegyensúlyozott, egészségtudatos étrendnek.

Mint minden termékünk, a köleses zabkása ribizlivel is ideális választás vegánok számára is, hiszen sem mézet, sem más állati eredetű alapanyagot nem használunk föl a készítéséhez.

* A termék hozzáadott cukrot nem, de az összetevőkből eredő, természetes cukrokat tartalmaz.

Hogyan készítsd el?

A köleses zabkása klasszikusan egy reggelire fogyasztott termék, azonban fogyaszthatod kisétkezésre, vagy akár egy desszert részeként is. A komplett reggeli étkezés részeként öntsd le a köleses zabkását ízlésed és személyes szükségleteidnek megfelelően 125 ml forró tejjel, növényi tejhelyettesítő itallal vagy vízzel. Kevergesd meg, hagyd minimum 3 percet állni és máris fogyasztható. Társíts a köleses zabkása mellé valamilyen friss gyümölcsöt, egy pohár vizet vagy cukormentes teát, és kész is a finom, kiegyensúlyozott reggeli.

Dietetikusunk tanácsa: milyen az igazán gluténmentes zabpehely?

A gluténmentes zabpehely – a vetőmag földbe juttatásától, a saját termesztésen és a gyártási folyamaton keresztül a csomagolásig – szigorúan ellenőrzött körülmények között készül. A gluténmentes zabpelyhet előállító cégek a keresztszennyeződések elkerülését saját és külső laboratóriumi vizsgálatokon keresztül biztosítják. Az igénybe vett külső laboratórium a Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete által akkreditált. A prémium minőség és a gluténmentesség érdekében egy teljesen zárt, innovatív technológiával rendelkező gyárban készül a zabpehely. A gyár a különböző alapanyag tulajdonságok alapján képes kiszűrni az idegen anyagot, illetve kiválogatni a legszebb szemeket.

Mutass többet

Termék ár: 
1.399 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 3.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Fittpiac.hu webáruházban.
Termékek Neked
Kert, Barkács
Kiegészítők (kesztyű, sál, telefontok, óra, stb..)
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
988.977.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem