Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Jack szárított marha lábszárcsont 30-35cm M 1db

Jack szárított marha lábszárcsont 30-35cm M 1db - 2290

Összetevőkről részletesen:

  • Ízletes, természetes állati eredetű tartósítószer és mesterséges színezéktől mentes szárított jutalomfalat kifejezetten a nagytestű kutyák számára ajánljuk, bár a közepes testű kutyák is előszeretettel fogyasztják. 30-35 cm. Több napos elfoglaltságot biztosít kedvencének, miközben tisztítja a fogát. Ne lepődjön meg, ha kutyája elássa vagy elrejti a különleges falatot!
  • B.A.R.F., azaz nyers etetés: "Bones and raw food". A kutya fiziológiájának és eredeti étkezési szokásainak leginkább megfelelő eledel. Több elkészítési eljárás közül a Jack szárított marha lábszárcsont 30-35cm M 1db szárítással készül. A terméket nyersen, kiegészítő falatként érdemes adni az állat számára. ideális a BARF > Nyersen szárított állati részek-t most kezdő gazdik számára.

Összetevők:1 db 30-35 cm-es, marha lábszárcsont (100%).

Adalékanyagok:minden féle színezék, ízfokozó, tartósítószer és adalékanyag mentes

Analitikai összetevők: nyersfehérje 29,8%, nyersrost 6,8%, nyers olajok és zsírok 1,6%.

Energia érték: nincs megadva

Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó. 

A márkáról: A Jack Premium Dog Food egyedülálló, impulzív termékválasztéka a legdinamikusabban fejlődő szegmens Magyarországon, amely kialakítása során elsősorban a vásárlók és azok kedvenceinek igényeit veszik figyelembe. Termékeik innovatívak és egyedülállóak. Minden területen figyelnek a precíz munkavégzésre és törekszenek a minőségi alapanyagok beszerzésére. Ez eredményezi a Jack által nyújtott magas minőséget, ami végül a polcokra és a tányérokra kerül! A Jack szárított jutalomfalatok a BARF étrend kiegészítői is lehetnek, szuperpremium konzervek kézzel töltési eljárással készülnek, mely után az étel a konzervben fő készre, és ezután kerül csak lezárásra. Noha a legtöbb termék monoprotein így az allergiában szenvedő állatok gazdái könnyen kiválaszhatják kedvenceik igényeinek megfelelő falatokat, a Jack egy széles hipoallergén termékcsaláddal is rendelkezik, amely szalámikból, pástétomokból, húskönzervekből áll. Minden termékük gabona-, szója-, mesterséges színezék-, ízfokozó-, tartósítószer-, glutén-, GMO-, és mesterséges adalékanyag mentes.

Forgalmazó: Rodent Hungary Kft.


Termékinformációk Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Mutass többet

Termék ár: 
2.290 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 2.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Éheskutya.hu webáruházban.
Termékek Neked
Fitnesz
Háztartási gépek
Kert, Barkács
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.596.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem