Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Nescafé Dolce Gusto kávékapszula (8db) Twix

A Nescafé Dolce Gusto Twix ízesítésű kávékapszulája valódi csokoládéval és karamellízű krémmel van ízesítve, amely tökéletesen kiegészíti a kávé élénk és aromás ízét. Az édes és csokoládés jegyek kombinációja nem csak a szádba, de az orrodba is eljut, így az aromái igazán lenyűgözőek és lélekrehatóak. Ez az ínycsiklandozó kávé tökéletes a reggeli rutinodhoz, de kiváló választás lehet az édesség iránti vágyad csillapítására is.

A Dolce Gusto technológia révén a kávékapszula egyszerűen és gyorsan használható, és garantálja, hogy minden alkalommal tökéletesen elkészül az ízletes kávé. A Nescafé Dolce Gusto Twix ízesítésű kávékapszulája a Dolce Gusto kávéfőzővel kompatibilis, így akár otthon, akár az irodában könnyedén elkészítheted. A csomag 8db kávékapszulát tartalmaz, amelyek mindegyike frissen pörkölt kávészemekből és magas minőségű csokoládéból készült.

Ha szereted az édes és csokoládés ízeket a kávédban, ne hagyd ki a Nescafé Dolce Gusto Twix ízesítésű kávékapszuláját! Fedezd fel az ízek és az aromák új dimenzióját, és élvezd az ínycsiklandozó, krémes kávé élményt, amelynek egyedülálló édes és csokoládés jegyei igazán különlegessé teszik. A Nescafé Dolce Gusto Twix ízesítésű kávékapszulája tökéletes választás, ha szeretnéd megkóstolni a kávé és a csokoládé egyedülálló kombinációját.


Ne habozz, próbáld ki a Nescafé Dolce Gusto Twix ízesítésű kávékapszuláját, és élvezd az ízletes és különleges kávé élményt!

Mutass többet

Termék ár: 
1.490 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Ajándék-Játék Webáruház webáruházban.
Termékek Neked
Sütés-főzés
Háztartási gépek
Kert, Barkács
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
991.147.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem